maandag 20 oktober 2008

Hij baarde kinderen deel 3

De bastaardzoon 7-10-08

We beginnen vandaag met de verhouding leering - leraar. Hoort deze goed te zijn? De schrijver weer het niet, hij vraagt het zich wel af. De schrijver heeft dan misschien geen antwoord hij heeft wel een mening. Mag een leraar tegen een leerling zeggen dat hij niet goed genoeg is?? NEE, natuurlijk niet wat een onzin. Dat is kwetsend. De schrijvers z'n vooruitkijkende blik ziet dat de lezer het helemaal met hem eens is, dat is natuurlijk logisch. Een schrijver is vaak een alwetende verteller, maar de schrijver dwaalt nu af. De leerling-leraar verhouding moet dus goed zijn. (punt!)
De schrijver vraagt zich momenteel af of de schrijver vaag schrijft. Dus vraagt de schrijver nu aan de lezer of de schrijver vaag schrijft. Schrijft de schrijver vaag??? Met de schrijvers z'n vooruitziende blik komt hier het antwoord:'' Ja, vooral die zin net... Mooi weten we dat ook weer. De schrijver is de laatste tijd in een schrijverige bui. Hij heeft deze week drie liedjes geschreven en dat vindt hij best leuk. Deze liedjes stonden al twee maanden (ongeveer) in het hoofd van de schrijver en nu zijn ze eruit, dat is best fijn. Netzoals sommige mensen zeggen dat het fijn is om klein te zijn. De schrijver is het hier wat minder mee eens.

Dit was hem dan weer, tot de volgende keer.

De Schrijver

(vind je dit verhaal nogal vaag lees dan eerst deel 1 dat is een inleiding)

1 opmerking:

Just me zei

Klein zijn is soms wel fijn. Behalve als je iets van de bovenste plank moet pakken enz. En ik wil die liedjes horen (punt!)

Doei!